Prenumerera på vår digitala kalender

Denna sida ger dig instruktioner för hur du kan prenumerera på den digitala versionen av skolans kalender som vi håller uppdaterad.

Denna kalender kan synkroniseras med de flesta moderna kalenderapplikationer så att du kan lägga den över din privata eller arbetskalender vid behov. Vi ger här grundläggande instruktioner för iPhone/iPad, Android och Outlook.

OBS, om du laddar ner ics filen och importerar den till din kalender så kommer den inte automatiskt uppdatera sig med eventuella förändringar vi gör.

Principen är densamma för alla tjänsterna.  För att synkronisera vår kalender med din kalenderapplikation lägger du helt enkelt till ical addressen till din kalender från rätt meny.

Ical addressen:

Det är denna address du behöver lägga till i din kalenderapplikation.
https://calendar.google.com/calendar/ical/calendar%40sshl.se/public/basic.ics

Andra kalenderapplikationer

Vi föreslår att du googlar “how to sync public ical calendar to” eller “how to sync internet calendars with” och lägger till namnet på din applikation.

Lycka till!

iPhone eller iPad

Vänligen följ instruktionerna här.

Android

Det finns två möjligheter för Androidanvändare

  1. Från din DATOR navigera till din google kalender som finns på calendar.google.com och se till att du är inloggad på samma konto som din telefon använder. Hitta ”andra kalendrar” rutan till vänster, klicka på den lilla inrutade pilen till höger om det och välj ”lägg till webbadress” där du sedan klistrar in ical länken från ovan.
  2. För att göra detta direkt från din telefon behöver du en app såsom iCalSync.

Outlook

Outlookanvändare kan följa dessa instruktioner .