Lärare i spanska (60-70%)

sshl logoSigtunaskolan Humanistiska Läroverket även kallad SSHL är en internatskola som är en stiftelse med officiellt namn Sigtuna skolstiftelse. Våra rötter sträcker sig till 1920- talet. Sedan dess har SSHL utvecklats till Sveriges ledande internatskola. Idag har skolan 600 elever, delat mellan dagelever och internatelever. Eleverna representerar 45 olika länder.

Vår ambition är att ständigt arbeta för elevens bästa.

SSHL har svenska program på grundskola åk 7-9, gymnasium, samt IB, MYP och Diploma programmes.

Vi söker nu en lärare i spanska på 60 – 70 %. Tjänsten är på grundskolan och årskurs 1 på gymnasiet med undervisningsspråk på svenska och engelska.

Din profil:

Kvalificerad lärarexamen eller liknande, mycket god kommunikationsförmåga samt förmåga att arbeta både på svenska och engelska; erfarenhet av att arbeta med ungdomar. En merit är om du har erfarenhet av Schoolsoft och Managebac.

Som person är du stresstålig, flexibel och strukturerad. Du har lätt för att skapa relationer med människor och är serviceinriktad. Du trivs med ansvar och har en lösningsorienterad syn samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig med sunt förnuft och stämmer av med dina närmsta chefer vid viktiga beslut. Du har förmågan att tänka analytiskt och kvalitet är viktigt för dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är den 26 juni 2016.

Tillträde till tjänsten är 10 augusti.

Välkommen med din ansökan.

Adressera ansökan: ” Lärare i spanska

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket

Adress: SSHL

att: Björn Swartling

Box 508, 193 28 Sigtuna

Epost: bjorn.swartling@sshl.se

Telefon: 08-592 572 67

Har du frågor rörande tjänsten vänligen kontakta bjorn.swartling@ssh.se