Lediga tjänster / Positions Available

[Senast uppdaterad / updated: 2017-11-30]

IT-tekniker

Vi söker nu en IT-tekniker på 100 % till skolan.
IT teknikern utgör en betydelsefull del av skolans stödorganisation och arbetar nära vår IT pedagog. Du är ett av ansiktena utåt och brinner för att ge service både till elever och kollegor.
Som IT tekniker hanterar du en mängd IT-relaterade uppgifter såsom kontohantering, felsökning, underhåll och hantering av projektorer och ljud, internet och telefoni. Arbetet innefattar också hantering av skolans datorer, ipads och chromebooks. I tjänsten ingår att vara behjälplig med allehanda frågor och tjänster inom området internservice och infrastruktur.

Din profil
Du som söker har relevant utbildning och minst tre års gymnasieutbildning. Vi ser att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. En merit är om du har arbetat på en skola och med ungdomar tidigare och har erfarenhet av Google. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift krävs i tjänsten.
Läs mer här.

Lärare i samhällskunskap

Vi söker nu en lärare som kan undervisa samhällskunskap på svenska gymnasiet på 55 %. Förutom undervisning ingår också viss handledning av gymnasiearbeten.

Din profil:
Kvalificerad lärarexamen eller liknande, mycket god kommunikationsförmåga samt förmåga att arbeta både på svenska och engelska; erfarenhet av att arbeta med ungdomar. En merit är om du har erfarenhet av Schoolsoft.
Läs mer här.

Junior Kock

Vi söker nu en Junior kock/köksbiträde för timanställning.
Kvalifikationer:
Du som söker är utbildad kock eller har likvärdiga kvalifikationer. En merit är om du har arbetat i ett
kök/restaurang tidigare. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs i tjänsten.
Läs mer här.

Vikarier som Hemförälder, Lärare och Hempedagog med start omgående

Hemförälder:
Som hemförälder ingår du i ett team med andra hemföräldrar, hempedagoger och ekonomibiträden. En hemförälder har i uppdrag att ansvara för drygt 30-tal elever på ett elevhem och rollen innebär mycket socialt arbete med elever i åldern 13 – 19 år. I arbetet med att utveckla eleverna till ansvarfulla individer är hemförälderns roll betydelsefull. Arbetstiden är fördelad på dag- och kvällstid, nätter och helger med längre ledigheter däremellan, inklusive skollov.

Lärare:
SSHL har många olika behov av lärarkompetenser.
Skolan har program på grundskola åk 7-9, gymnasium, samt IB, MYP och Diploma programmes.
Är du intresserad av att arbeta som vikarie hos oss vill vi att du sänder in din cv och förtydligar vilket/vilka ämnen du är behörig i samt vilken årskurs.

Akademisk handledare (Hempedagog):
Som akademisk handledare kommer du att arbeta i ett team med andra akademisk handledare och hemföräldrar. Du kommer att vara den viktigaste akademiska kontakten på elevhemmet och ge eleverna ett tydligt och fokuserat akademiskt stöd. Arbetstiden är fördelad på dag- och kvällstid och helger.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Läs mer här.