Lediga tjänster / Positions Available

[Senast uppdaterad / updated: 2017-10-20]

Junior Kock

Vi söker nu en Junior kock/köksbiträde för timanställning.
Kvalifikationer:
Du som söker är utbildad kock eller har likvärdiga kvalifikationer. En merit är om du har arbetat i ett
kök/restaurang tidigare. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs i tjänsten.
Läs mer här.

Ekonomiadministratör

Vi söker nu en ekonomiadministratör på 100 % till skolan.
Ekonomiadministratören utgör en betydelsefull del i skolans administrativa organisation och arbetar nära skolans ekonomichef. Du är ett av ansiktena utåt och brinner för att ge service både till elever, föräldrar och kollegor.
Som ekonomiadministratör hanterar du fakturering och avstämning mot kommuner och kunder. Arbetet innefattar också registrering av kundbetalningar och hantering av krav, registrering, kontering och betalning av leverantörsfakturor, avstämning av redovisningskonton och utläggsredovisning.

Kvalifikationer:
Du som söker har relevant utbildning och minst 3 års gymnasieutbildning. Vi ser att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. En merit är om du har arbetat inom skoladministration tidigare och har erfarenhet av Hogia Affärssystem, Palette, Excel samt Schoolsoft.
Läs mer här.

Hemförälder

Vi söker en hemförälder till Internatet. Som hemförälder ingår du i ett team med andra hemföräldrar, hempedagoger och ekonomibiträden. En hemförälder har i uppdrag att ansvara för drygt 30-tal elever på ett elevhem och rollen innebär mycket socialt arbete med elever i åldern 13 – 19 år. I arbetet med att utveckla eleverna till ansvarfulla individer är hemförälderns roll betydelsefull. Arbetstiden är fördelad på dag- och kvällstid, nätter och helger med längre ledigheter däremellan, inklusive skollov.

Din profil
Du som söker bör ha högskole- eller universitetsutbildning med social, pedagogisk eller vårdinriktning. För rollen krävs även god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska samt erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller på en skola. En merit är erfarenhet från arbete i en internationell miljö.
Läs mer här.

Vikarier som Hemförälder, Lärare och Hempedagog med start omgående

Hemförälder:
Som hemförälder ingår du i ett team med andra hemföräldrar, hempedagoger och ekonomibiträden. En hemförälder har i uppdrag att ansvara för drygt 30-tal elever på ett elevhem och rollen innebär mycket socialt arbete med elever i åldern 13 – 19 år. I arbetet med att utveckla eleverna till ansvarfulla individer är hemförälderns roll betydelsefull. Arbetstiden är fördelad på dag- och kvällstid, nätter och helger med längre ledigheter däremellan, inklusive skollov.

Lärare:
SSHL har många olika behov av lärarkompetenser.
Skolan har program på grundskola åk 7-9, gymnasium, samt IB, MYP och Diploma programmes.
Är du intresserad av att arbeta som vikarie hos oss vill vi att du sänder in din cv och förtydligar vilket/vilka ämnen du är behörig i samt vilken årskurs.

Akademisk handledare (Hempedagog):
Som akademisk handledare kommer du att arbeta i ett team med andra akademisk handledare och hemföräldrar. Du kommer att vara den viktigaste akademiska kontakten på elevhemmet och ge eleverna ett tydligt och fokuserat akademiskt stöd. Arbetstiden är fördelad på dag- och kvällstid och helger.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Läs mer här.