Prisutdelning för höstens sportaktiviteter samt akademiska hyllningar

prisutdelning

Denna vecka har vi haft prisutdelning i vår sporthall för höstens sportaktiviteter samt akademiska hyllningar.

Vi har i höst haft 48 elever som tävlat i fotboll och volleyboll i NECIS där våra elever presterade bra med en 2:a plats i fotbollen som bästa placering. Tävlingarna ägde rum i Amsterdam och över 400 deltagare var på plats.

SIPSI tävlingar i friidrott ägde rum på SSHL i september månad och här var våra flickor och pojkar duktiga och SSHL tog en hedrande 2:a plats med pojklaget. På flicksidan har vi hittat en ny talang på medeldistans i Elsa Alnebeck- lägg namnet på minnet!

Herlufsholms internatskola var på besök i oktober och här hade vi utbyten i rugby,fotboll,volleyboll,basket och avslutade helgen med fantastiska musikuppträdanden från båda skolor. Nästa år åker vi till Herlufsholm med ca 50 elever!

Hemserien har haft fullt schema hela hösten och vi har avverkat sporter som friidrott,volleyboll och innebandy. Närmast efter jul väntar simning. Sandvreten och Skoga har visa fina resultat så här långt i hemserien.

Varje termin utser våra housetutors ett antal elever på varje elevhem som har visat goda studieresultat och bidragit till en positiv studieanda och i år hade vi några nya elever som visar framfötterna akademiskt bla Oskar Johannesson,Midgården, Lala Liu, Herrgården, Anna Bodén, Herrgården och Tyra Månsson,Haga.

Vi avslutade vår prisutdelning med en spännande dragkamp mellan elever och lärare där våra elever visade sig vara starkast. Grattis till våra SSHL elever!

Vi tackar vår fritidsavdelning och vår idrottsförening för en väl genomförd höst med många spännande aktiviteter och ser fram emot vårens program.

Vi önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Eddy Johansson