Grattis STUD 16

studenten 2016

Studenten 2016 var en underbar framgång trots vädret!

Vi var alla mycket stolta över att våra tredjeringare sprang ut i fredags och vi njöt av att se dem fira sina framgångar med familj och vänner.

Jag vill också tacka alla examensvittnen som kom till skolan enligt sann SSHL-tradition. Det var underbart att se så många bekanta ansikten i gruppen och efter att ha talats vid med dem blev jag nöjd över att höra hur mycket de uppskattade att se ännu ett gäng SSHL-elever ta studentexamen.

En intensiv vecka

Upptakten till Studenten var verkligen intensiv och underhållande. I tisdags hölls den traditionella Gubbskivan vilket blev mycket spännande. Rektor Johan Norvell välkomnade alla innan eleverna utförde en mängd lustiga sketcher, vaefter vi åtnjöt en läcker buffémiddag innan kvällen avrundades med att lärarna också utförde en rad sketcher och sånger. Samtliga föreställningar frammanade mycket skratt och applåder. Jag var själv en del av föreställningen och hade riktigt roligt. Ett stort tack till alla lärare som var inblandade. Jag vet att vi hade jättekul och jag tror att studenterna också hade det.

studenten

På torsdagen välkomnade vi Olle Larsson som huvudtalare på Stipendiedagen. Hans passionerade tal var både upplyftande och uppmuntrande och blev mycket uppskattat. Det är underbart att folk som Olle från lokalorten vill komma och inspirera våra elever. Tack!

Tack också till studenterna Robina Palm och Helena Ward, liksom Gustaf Hermelin från föräldraföreningen, som höll tal på Stipendiedagen.

Vi i ledningsgruppen var glada att få överlämna stipendierna till sina mottagare. Många elever presterade sitt allra bästa i år. STUD 2016 har varit en inspiration för de yngre eleverna i skolan, som är fulla av entusiasm, hårt arbete och engagemang för vår underbara SSHL-anda. Jag kände verkligen att den gångna veckan varit ett passande sätt för dem att avsluta sin tid på SSHL.

stud 2016

Å skolans vägnar skulle jag ytterligare en gång vilja önska STUD 16 en lycklig framtid och välgång med allt ni tar er för. Vi ser fram emot att välkomna er alla tillbaka som föredettingar och hoppas att ni minns er tid på SSHL med glädje..

Mycket kvar att göra

Som vanligt finns det en hel del som händer innan sommarterminen avslutas. Grundenten blir som sig bör en festlig tillställning, och jag är säker på att den kommer att uppskattas av våra niondeklassare som får fira högstadieavslutning före skolavslutningsceremonin den 10 juni.