Cafébiträde

SSHL-logoM

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket även kallad SSHL är en internatskola som är en stiftelse med officiellt namn Sigtuna skolstiftelse. Våra rötter sträcker sig till 1920- talet. Sedan dess har SSHL utvecklats till Sveriges ledande internatskola. Idag har skolan 600 elever, delat mellan dagelever och internatelever. Eleverna representerar 45 olika länder.

Vår ambition är att ständigt arbeta för elevens bästa.

Vi söker nu ett Cafébiträde på 100 % med uppehållslön.

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket har ett café och en butik med ett brett utbud. Vi säljer skolmaterial, skolkläder, fikabröd, glass samt matigare smörgåsar.

Arbetsuppgifter: Ansvara för driften i cafét och butik i samråd med närmaste chef. Vi vill att du som söker är intresserad av att delta i hela vår verksamhet med allt vad det innebär såsom trevligt kundbemötande, kassatjänst, diska, förberedelse av mat, försäljning, städa, plocka upp varor, prismärkning mm. 

Att arbeta med ungdomar är vår vardag och det kräver respekt samtidigt som du måste kunna sätta gränser.

Din profil

Du som söker har relevant utbildning och minst 3 års gymnasieutbildning. En merit är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har kassavana. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska krävs i tjänsten.

Som person är du stresstålig, flexibel och strukturerad. Du har lätt för att skapa relationer med människor, är serviceinriktad och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du trivs med ansvar och har en lösningsorienterad syn samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig med sunt förnuft och stämmer av med dina närmsta chefer vid viktiga beslut.

Du har förmågan att tänka analytiskt och kvalitet är viktigt för dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är den 30 mars 2016.

Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Har du några frågor så hör gärna av dig till Pia Tjernström Lötbom 08-592 571 28.

Ansökan skickas till pernilla.kleiner@sshl.se. Märk ansökan med Cafébiträde.