Lediga tjänster / Positions Available

[Senast uppdaterad / updated: 2018-09-12]

Vi söker en ledare som skapar energi, inspiration och engagemang för uppdraget att skapa framtidens internatskola. Du ska vara trygg och tydlig i din roll som ledare och i dig själv. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till dina elever, föräldrar och kollegor samt har mycket god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Läs mer här.

Speciallärare

Vi söker nu en speciallärare på 100 % som kan vikariera vårterminen 2019. Tjänsten kommer att rikta sig främst mot skolans engelska del, både grundskolan och gymnasiet. Du blir en del av skolans elevhälsoteam och i tjänsten ligger ett nära samarbete med övriga delar av elevhälsan. Goda kunskaper i svenska och engelska behövs då arbetet sker i en tvåspråkig miljö.

Din profil:
Kvalificerad speciallärarexamen med inriktning läs- och skrivsvårigheter eller liknande kunskaper, mycket god kommunikationsförmåga samt förmåga att arbeta både på svenska och engelska; erfarenhet av att arbeta med ungdomar. En merit är om du även kan stödja elever i svårigheter med ämnet engelska samt erfarenhet av screening av läs- och skrivsvårigheter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är den 30 september 2018.
Tillträde till tjänsten är den 7 januari 2019.

Läs mer här.